قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۲/۲۴ - ۲۰:۲۸
خبرگزاری آناتولی خبرداد:

القاعده «قات زدن» را ممنوع کرد! + تصاویر

این گیاه در اکثر مناطق یمن کشت می شود و یمنی ها با نگهداری و مکیدن برگ های این گیاه در دهان خود برای ساعت های زیاد، نشئه می شوند.

القاعده «قات زدن» را ممنوع کرد! + تصاویر

به گزارش سراج24، به نقل از خبرگزاری رسمی ترکیه (آناتولی)، گروه انصار الشریعه شاخه القاعده که هم اکنون کنترل شهر "مکلا" در شرق یمن را در دست دارد؛ مصرف و خرید و فروش قات را در این شهر و حومه آن ممنوع اعلام کرد.
شهر مکلا مرکز استان حضرموت واقع در شرق یمن است.
 
این گروه از چند ماه پیش پس از درگیری با ارتش یمن، کنترل شهر مکلا را در دست گرفت.
 


گروه انصار الشریعه با توزیع اطلاعیه هایی در خیابان ها و میدان های شهر مکلا اعلام کرد: "با توجه به شکایت های متعدد و خطرات مربوط به خرید و فروش و استفاده از قات و ضررهای جسمی آن بر روان، پول، بهداشت، سلامت و خانواده، تصمیم گرفته شد ورود و فروش قات در شهر و حاشیه اش ممنوع می شود.
 


در ادامه این بیانیه آمده است: "در صورتی که فردی با این اقدام مخالفت کند مسوؤلیت شرعی این موضوع بر عهده اوست."

"قات" یکی از گیاهان دارای ماده مخدر است که اکثر یمنی ها به عنوان نشئه کننده از آن را مصرف می کنند.
این گیاه در اکثر مناطق یمن کشت می شود و یمنی ها با نگهداری و مکیدن برگ های این گیاه در دهان خود برای ساعت های زیاد، نشئه می شوند.
 


برخی اوقات به همراه قات نوشابه های انرژی زا، نوشابه و سیگار هم مصرف می شود.

در بسیاری از عکس ها از یمن، افراد در حالت های مختلف مانند تظاهرات، جنگیدن و ... دهان باد کرده ای دارند که نشانه مکیدن قات است.
 

منبع:عصر ایران

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••